Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleiding in Alphen aan den Rijn

Al ruim 10 jaar is Beauty Bureau een agency voor visagisten, ook in Alphen aan den Rijn. Vanuit die ervaring en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends en richten ons op de praktijk. Onze docenten hebben veel ervaring en werken ook zelf als freelance visagisten.
Wij begeleiden je tijdens maar, wanneer nodig, ook na de opleiding. Tijdens onze opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding Alphen aan den Rijn

Visagie opleiding dichtbij bij Alphen aan den Rijn

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, slecht 10 minuten vanuit Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in Alphen woont en graag een opleiding tot visagiste wilt volgen.
Wij hebben de website zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te maken om informatie over onze visagie opleidingen te kunnen geven. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Alphen aan den Rijn!

Kleine groepen, hoog niveau

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Wij willen alle leerlingen echt klaarstomen voor het vak visagie en hier is persoonlijke begeleiding nodig. Het gaat niet alleen om een hoge inzet van de leerlingen maar ook om veel ondersteuning vanuit de school. Heb je tijdens je opleidingen vragen of zelf daarna? Dan staan wij klaar om je te ondersteunen. Ook kun je een dag meelopen met een professionele visagiste. Ze zal je alles vertellen wat je wilt weten en maakt je nog enthousiaster zodat je na onze visagie opleiding aan de slag kunt als visagiste in Alphen aan den Rijn en omgeving.

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat