Visagie opleiding Delft

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleidingen Delft en omstreken

Al ruim 10 jaar zet Beauty Burea een team van visagisten in door heel Nederland, ook in Delft en omgeving. De visagie opleidingen van onze Academy zijn ontwikkeld vanuit onze kennis en ervaring uit de praktijk. Wij weten waar de vraag en behoefte ligt in de arbeidsmarkt. En daardoor hoe je je opleiding kunt toepassen om goed voorbereid aan het werk te kunnen als visagist.
Wij begeleiden je tijdens maar, wanneer nodig, ook na de opleiding. Tijdens onze opleidingen leer je alle technieken van het vak maar ook hoe je je goed kunt voorbereiden op opdrachten in de praktijk.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding makkelijk te bereiken vanuit Delft

Ons opleidingsinstituut is centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Delft. Onze locatie is goed en makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Op onze website kun je alle informatie vinden over de verschillende visagie opleidingen en de kortere visagie cursussen. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Delft!

Veel begeleiding, hoog niveau

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 leerlingen. Wij willen je klaarstomen voor het visagievak en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Wij vragen een hoge inzet van de studenten maar bieden ook veel ondersteuning vanuit de school. Na je opleiding wilt je het liefst als visagiste in Delft en omgeving aan de slag. Maar hoe vind je werk en leuke opdrachten? Ook hier wordt aandacht aan besteed in onze lessen. Ook mag je met een ervaren visagiste een dag meelopen. Wij helpen je graag op weg om als visagiste in Delft aan de slag te gaan!

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat