Visagie opleiding Den Haag

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Opleiding visagie omgeving Den Haag

Beauty Bureau is een succesvol en groeiende agency voor visagisten. Wij zetten ook visagisten in in de regio Den Haag. Vanuit de praktijk ervaring met onze agency hebben wij de visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends en de vraag vanuit de klanten en richten ons op de praktijk. Onze docenten hebben veel ervaring opgedaan en zijn zelf ook nog steeds werkzaam als visagist in de praktijk.
Wij begeleiden je tijdens maar, wanneer nodig, ook na de opleiding. Tijdens onze opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt. We leiden je op tot allround visagist en leren je wat je in de praktijk kunt verwachten.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding Den Haag

Visagie opleiding of cursus in Den Haag

Onze opleidingslocatie is makkelijk en goed bereikbaar en gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, slechts 20 minuten vanuit Den Haag.
Ben je op zoek naar een visagie opleiding of korte visagie cursus in je eigen regio, dan is onze Academy een goede keuze. Wij hebben een breed netwerk opgebouwd met opdrachtgevers in heel Nederland. Wij kunnen je daardoor goed begeleiden naar leuke visagie opdrachten in Den Haag en omgeving.
Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Den Haag!

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Wij vinden persoonlijke begeleiding belangrijk en zo is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en te kunnen oefenen op punten waar je wat meer moeite mee hebt.  Het gaat niet alleen om een hoge inzet van de leerlingen maar ook om de juiste ondersteuning vanuit de docent. Ook na je opleiding kun je bij ons terecht met vragen of hulp bij het vinden van opdrachten in de omgeving van Den Haag.
Heb je vragen of wil je je inschrijven? Neem gerust contact met ons op.

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

visagie opleiding Den Haag
WhatsApp chat