Visagie opleiding Katwijk

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Word jij ook professioneel make-up artist?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visagie opleidingen Katwijk

Vanuit onze 10 jaar ervaring als agency in de visagie branche hebben wij onze visagie opleidingen ontwikkeld. Onze kennis vanuit de praktijk passen wij toe in de lessen. Zo word je klaargestoomd voor het visagievak.
Hoe vind je leuke opdrachten en hoe bereid je je goed voor op verschillende opdrachten? Wij leren je hoe je op een goede manier aan de slag kunt als freelance visagist. En hoe je werk kunt vinden in Katwijk en omgeving.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding Zoetermeer

Visagie opleiding dichtbij Katwijk volgen?

Wij geven de opleidingen op onze locatie in Zoeterwoude-Rijndijk, vanuit Katwijk makkelijk en snel te bereiken. Ideaal als je in Katwijk woont en graag een visagie opleiding wilt volgen.
Wij geven praktijkgerichte allround visagie vakopleidingen maar ook kortere gerichte cursussen.
Op de website vind je uitgebreide informatie over onze werkwijze, visie en de verschillende visagie opleiding. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten vanuit Katwijk!

Goede begeleiding, hoog werkniveau

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 studenten. Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden wij heel belangrijk. Natuurlijk is een hoge inzet van de leerlingen gevraagd, maar ook goede ondersteuning van onze school is onmisbaar. Je leert alle facetten van het vak visagist, ook hoe je straks passende opdrachten kunt vinden in je eigen omgeving Katwijk. Wil jij ook aan de slag als professioneel visagist?

Bij onze Academy helpen we je daarbij, tijdens en ook nog na je opleiding.

WhatsApp chat