Visagie opleiding Leiden

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleiding in Leiden

Al ruim 10 jaar is Beauty Bureau een agency voor visagisten, ook in Leiden. Vanuit die ervaring en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends en richten ons op de praktijk. En vooral hoe je je opleiding kunt toepassen om echt aan het werk te gaan als visagist.
Wij begeleiden je tijdens maar, wanneer nodig, ook na de opleiding. Tijdens onze opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Visagie opleiding slechts 5 minuten vanuit Leiden

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, slecht 5 minuten vanuit Leiden. Ideaal dus als je in Leiden woont en graag een opleiding tot visagiste wilt volgen.
Wij hebben de website zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te maken om informatie over onze visagie opleidingen te kunnen geven. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Leiden!

Kleine groepen, hoog niveau

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Wij willen alle leerlingen echt klaarstomen voor het vak visagie en hier is persoonlijke begeleiding nodig. Het gaat niet alleen om een hoge inzet van de leerlingen maar ook om veel ondersteuning vanuit de school. Je hebt je visagie diploma in de pocket en je kunt als visagiste in Leiden en omgeving aan de slag. En dan? Waar kan je als visagiste aan de slag? Welke make-up vind je leuk om te doen? Ook dit nemen we mee in onze lessen.
Ook kan je met een professionele visagiste een dagje meelopen, we maken je graag nog enthousiaster om als visagiste in Leiden aan de slag te gaan!

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat