Visagie opleiding Leiderdorp

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleiding in Leiderdorp

Vanuit de 10 jaar ervaring en kennis zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends en richten ons op de praktijk. En vooral hoe je je opleiding kunt toepassen om echt aan het werk te gaan als visagist, ook in Leiderdorp en omstreken.
Wij begeleiden je tijdens maar, wanneer nodig, ook na de opleiding. Tijdens onze opleidingen wordt er ook aandacht besteed aan hoe je als visagist aan de slag kunt. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om met een professionele visagiste mee te lopen en onze fotoshoots zijn met professionele modellen tijdens de visagie opleidingen.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding Leiderdorp

Visagie opleiding slechts 5 minuten vanuit Leiderdorp

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, slecht 5 minuten vanuit Leiderdorp. Ideaal dus als je in Leiderdorp woont en graag een opleiding tot visagiste wilt volgen.
Onze website geeft al veel informatie over onze visagie opleidingen. Maar mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Inschrijven kan ook, wij hebben maar 10 plekken per keer beschikbaar! Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, daarom hebben wij de keuze gemaakt om met kleine groepen te werken.

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Leiderdorp!

Maak je klaar om als visagiste aan de slag te gaan

Wij willen alle leerlingen echt klaarstomen voor het vak visagie en hier is persoonlijke begeleiding nodig. Het gaat niet alleen om een hoge inzet van de leerlingen maar ook om veel ondersteuning vanuit de school. Je hebt je visagie diploma in de pocket en je kunt als visagiste in Leiderdorp en omgeving aan de slag. En dan? Hoe kom je aan werk en wat vind je leuk? Tijdens de visagie opleiding proberen wij hier zoveel mogelijk bij te helpen.
Als start werken wij met het prachtige merk Make-up Studio, dit kan niet ontbreken in een koffer van een visagiste. Wij hebben 3 verschillende pakketten samengesteld zodat je direct tijdens en na de lessen aan de slag kunt.
Ben je benieuwd of wil je meer weten? Onze academy is dichtbij Leiderdorp, kom gerust langs (op afspraak) Of tijdens de open dagen.

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat