Fotoshoot tijdens de visagie opleiding

Wil je graag visagist worden en ben je op zoek naar de opleiding die bij jou past?
Maak kennis met onze allround visagie vakopleiding. Je doet tijdens je opleiding al praktijkervaring op met een stage, creatieve opdrachten en een professionele fotoshoot!

portfolioshoot voor visagisten

Visagie opdrachten tijdens je opleiding

Als visagist werk je op vaak op allerlei verschillende locaties. De opdrachten zijn afwisselend, van een bruiloft tot een tv opname of fotoshoot. Onze visagie opleidingen zijn daarop gericht en bereiden je hier op voor. De docenten zijn werkzaam in de branche en delen hun praktijk kennis met jou. Tijdens de lessen word je geleerd hoe je een bepaald thema of bepaalde look maakt, inclusief styling. Zo leer je creatief te denken, op tijd te werken en het totaalplaatje te zien!

Fotoshoot voor portfolio

Bij één van de creatieve opdrachten is er een professionele fotograaf aanwezig die jouw look zal vastleggen tijdens een fotoshoot.
Naast dat dit erg leuk en leerzaam is, zijn deze foto’s goed te gebruiken voor je portfolio.
Tijdens de opleiding wordt onder begeleiding van je docent gewerkt aan de opbouw van je portfolio. Hiermee kun je je goed presenteren als je aan het werk wilt als visagist.
De fotoshoot op school is hier onderdeel van.

Praktijkgerichte visagie opleidingen

Onze visagie opleidingen begeleiden je tijdens de lessen al richting de praktijk. 
Je krijgt de kans om een dag stage te lopen bij een ervaren visagist en mee te kijken hoe het er bij een opdracht op locatie aan toegaat. 

De docenten bij onze Academy zijn zelf nog steeds werkzaam als visagist en geven je veel praktische kennis die je goed kunt gebruiken als je na je opleiding aan het werk wilt gaan. Ook krijg je veel hulp en begeleiding bij je portfolio, met als afsluiting de fotoshoot op school.

Naast alle vakkennis en technieken is het net zo belangrijk te weten wat er bij komt kijken als je bijvoorbeeld als freelance visagist aan het werk wilt, of als je een eigen salon wilt beginnen. Dat is wat wij bieden tijdens onze opleidingen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan onze Academy tijdens één van onze open dagen!

fotoshoot visagie opleiding
WhatsApp chat