Start in januari met je opleiding visagie

Wil je graag make-up artist worden en ben je op zoek naar een visagie opleiding met goede voorbereiding richting de praktijk? 
Onze Academy heeft meerdere startdata per jaar. Zo bieden wij startdata in januari voor de dag- en avondopleiding.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

visagie opleiding start januari

 

Allround visagie opleidingen

Begin het jaar goed en ga in januari starten met een vakopleiding visagie. Deze visagie opleiding bestaat uit 26 lessen waarin je wordt opgeleid tot allround visagist. Inclusief opbouw van een professioneel portfolio.

Tijdens het praktijkexamen wordt gewerkt met professionele modellen en een vakfotograaf. Deze foto’s zijn ook een mooie toevoeging voor je portfolio. Met een goed portfolio kun je je direct presenteren op de arbeidsmarkt.

Tijdens de opleiding wordt er veel aandacht besteed aan begeleiding richting de praktijk. Dit doen we door kennis mee te geven over het werken als zelfstandig visagist en zzp-er.
En er is gelegenheid een dag stage te lopen met een ervaren visagist.
De docenten zijn ook al jarenlang werkzaam in de praktijk dus een betere begeleiding is er niet!

Er wordt les gegeven in kleine groepen zodat er veel persoonlijke aandacht is en ruimte voor bijsturing en het stellen van al je vragen.

Na je opleiding kun je direct aan de slag!

Visagie opleiding startdata januari

In januari gaat de allround visagie opleiding weer van start. De school is gesloten tijdens de schoolvakanties. De vakanties bieden extra tijd en ruimte om te oefenen en te werken aan je portfolio. 
Na het behalen van je diploma kun je direct in het najaar al aan de slag als visagist!
En wie weet, kun je aan freelance visagie opdrachten meewerken bij onze Agency!

Wij bieden een dagopleiding en een avondopleiding visagie. Dus als je de opleiding wilt volgen naast je huidige werk of drukke gezin is dit mogelijk. 

Er zijn regelmatig open dagen waarin je de opleidingslocatie kunt bekijken, de lespakketten kunt inzien en de docenten kunt ontmoeten.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bekijk dan de startdata of bezoek één van onze open dagen.

WhatsApp chat