MBO opleiding visagie

Wil je graag visagist worden en een visagie opleiding gaan volgen?
Wij bieden allround vakopleidingen visagie op MBO niveau. Na het behalen van je diploma kun je direct aan de slag als visagist! Waarom bij ons? Lees mee …

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Praktijkgericht

Wij geven particuliere visagie opleidingen, op MBO niveau. Onze docenten komen vanuit de praktijk en delen graag hun vakkennis en ervaringen in de praktijk met jou! Zo ben je goed voorbereid als je als freelance visagist aan de slag wilt gaan en weet je wat je bij opdrachten kunt verwachten. 

Aandacht en begeleiding

De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten. Zo is er genoeg begeleiding en genoeg aandacht voor vragen en extra herhaling of oefening. Ook is er tijd voor examen trainingen en oefenen op snelheid.

De lessen 

De opleidingen zijn heel praktijkgericht maar er wordt zeker ook aandacht besteed aan theorie, zoals kleurenleer. Je hoeft geen vooropleiding te hebben om bij ons visagie student te worden. Het niveau van de lessen is vergelijkbaar met MBO.
Tijdens de lessen zijn er demo’s en uitleg van de docent en daarna ga je onder begeleiding van de docent de technieken en looks zelf uitvoeren. Een greep uit het lesprogramma is glamour make-up, catwalk make-up, smokey eyes, jaren 20/30 en jaren 60 make-up.

De examens

Bij de MBO vakopleiding visagie is één theorie examen en twee praktijk examens inbegrepen. Het portfolio is ook een examen onderdeel. 
Heb je alle examens afgerond met een voldoende? Dan behaal je het vakdiploma visagist. 
Is dit niet meteen gelukt? Bij onze opleidingen is één herkansings mogelijkheid kosteloos inbegrepen.

Visagie MBO opleiding
visagie MBO opleiding
Visagie MBO opleiding

Open avond

Ben je enthousiast geworden en wil je ontdekken of onze Academy bij jou past? Bezoek dan een open avond of open dag.
Deze organiseren wij een aantal keren per jaar. Je kunt dan de opleidingslocatie zien en de docenten ontmoeten.
Ook is er de mogelijkheid tot inschrijven, want vol is vol. Wij hebben een breed opleidingsaanbod met naast de allround visagie opleidingen ook korte visagie cursussen.

Ben jij klaar om samen met ons jouw eerste stappen in het visagie vak te zetten?

Wij ontmoeten jou graag op onze locatie en vertellen je alles over de mogelijkheden!

 

WhatsApp chat