Visagie opleiding Rijswijk

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleiding in Rijswijk

Al ruim 10 jaar zet Beauty Bureau freelance visagisten in door heel Nederland. We hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers, ook in Rijswijk. Vanuit de opgedane kennis met onze succesvolle agency zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Professioneel en praktijkgericht, met ervaren docenten uit de praktijk. Wij weten als geen ander waar je tegenaan loopt tijdens het werken als freelance visagist en kunnen je daardoor goed begeleiden naar leuke opdrachten als je na je opleiding aan de slag wilt gaan als visagist. Ook binnen de omgeving van Rijswijk kunnen wij je helpen bij het vinden naar werk.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding snel bereikbaar vanuit Rijswijk

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Rijswijk. Fijn als je in Rijswijk woont en graag een visagie opleiding wilt volgen. De school is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid. Ook met het OV is de locatie makkelijk te bereiken, de bus stopt op 100 meter afstand. 
Op de website vindt je alle informatie over de verschillende visagie opleidingen en korte cursussen. Ook organiseren wij regelmatig open dagen, waarin je de school kunt bezoeken en studenten en docenten kunt onmoeten. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Rijswijk!

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Zo is er voldoende tijd voor een goede begeleiding en ondersteuning door je docent. Je wordt op alle vlakken opgeleid tot visagist. Niet alleen leer je alle visagie technieken maar ook wordt aandacht besteed aan het werken als freelance visagist en het vinden van leuke en passende opdrachten, ook in de omgeving van je eigen woonplaats Rijswijk. We bieden de mogelijkheid tot een dag stage met een ervaren visagist en je leert hoe je goed voorbereid naar opdrachten toe gaat. 

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat