Start in februari 2020 met je opleiding visagie

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? Begin het nieuwe jaar goed en schrijf je in! Het vak visagist is veelzijdig en afwisselend en je werkt vaak als freelancer. Is het jouw droom om visagist te worden, dan wil je graag goed opgeleid aan de slag gaan. Ontdek de voordelen van onze opleidingen..

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

start visagie opleidingen

Word opgeleid tot make-up artist

Onze visagie opleidingen onderscheiden zich doordat ze erg gericht zijn op begeleiding richting de praktijk. Als visagist ga je vaak ook naar freelance opdrachten en het is belangrijk dat je weet wat daar allemaal bij komt kijken. 
Tijdens de lessen besteden we hier aandacht aan zodat je leert hoe je goed voorbereid aan het werk gaat als je je opleiding hebt afgerond.

De voordelen van onze visagie opleidingen

Hoe bereiden wij jou goed voor op de praktijk? Onze docenten zijn zelf ook nog werkzaam als freelance visagist en geven jou graag adviezen en tips. Je leert hoe je een netwerk op kunt bouwen, hoe je leuke passende opdrachten vindt, en wat er nodig is om als freelancer aan de slag te kunnen gaan. 
Tijdens je opleiding bouw je onder begeleiding van je docent een professioneel portfolio op. Er is een opdracht waarbij er een fotograaf en modellen aanwezig zijn, en ook deze foto’s kun je direct toevoegen aan je portfolio. 
Ook is er de mogelijkheid om tijdens je opleiding een stagedag mee te gaan met één van onze ervaren visagisten. 
Naast de lessen is de praktijk een hele goed leerschool!

Visagie diploma in 2020!

In februari 2020 gaan er weer diverse visagie opleidingen en cursussen van start. Een mooi moment om je in te schrijven en het nieuwe jaar goed te beginnen. Als je in februari start, behaal je in september van hetzelfde jaar al je vakdiploma. Na de opleiding kun je direct aan de slag als visagist. Ook na je opleiding begeleiden wij je naar werk en helpen we bij het vinden van opdrachten.
Als visagist kun je veel richtingen op. Je kunt gaan werken bij een parfumerie of warenhuis, in een fotostudio of bij de tv. Wil je graag zelfstandig zijn, dan kun je als freelancer naar verschillende opdrachten toe. Denk aan aanstaande bruiden, fotoshoots, film en evenementen.
Er is meer dan genoeg werk te vinden in de visagiebranche. Door de verschillende lessen, portfolio fotoshoots en stagedag tijdens je opleiding kun je al ontdekken wat goed bij jou past en welke richting je op wilt gaan.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan één van onze open dagen of maak een persoonlijke afspraak.

MAC visagie opleidingen
WhatsApp chat