Visagie opleiding Zoetermeer

Visagie opleidingen op hoog werkniveau. Ga aan de slag als professionele visagist!

Visagie opleiding in Zoetermeer

Vanuit onze 10 jaar ervaring als visagie agency zijn onze visagie opleidingen ontwikkeld. Wij gaan mee met de trends en richten ons op de praktijk. En vooral hoe je je opleiding kunt toepassen om echt aan het werk te gaan als visagist. Wij vinden visagie opleidingen in kleine groepen met veel begeleiding om als visagiste aan de slag te gaan belangrijk.
Hoe ga je als visagiste aan de slag, hoe kom je aan werk en hoe blijf je bij met alle trends. Je leert niet alleen alle technieken stap voor stap maar ook hoe je aan de slag kunt als visagiste in Zoetermeer en omgeving.

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 studenten per klas
  • Mogelijkheid tot stageopdrachten
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw tijdens je opleiding
  • Geen inschrijfgeld

Welke visagie opleiding past bij jou?

Visagie opleiding Zoetermeer

Visagie opleiding met korte reistijd vanuit Zoetermeer

Ons opleidingsinstituut is gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, slechts 20 minuten vanuit Zoetemeer. Ideaal dus als je in Zoetrmeer woont en graag een opleiding tot visagiste wilt volgen.
Je kunt makkelijk voor de deur parkeren maar er is ook een bushalte op 50 meter afstand.
Wij hebben de website zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te maken om informatie over onze visagie opleidingen te kunnen geven. Heb je vragen of je wilt je inschrijven? Neem gerust contact met ons op!

Wij hopen je binnenkort te verwelkomen vanuit Zoetermeer!

Kleine groepen, hoog niveau

Onze visagie opleidingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 personen. Wij willen alle leerlingen echt klaarstomen voor het vak visagie en hier is persoonlijke begeleiding nodig. Het gaat niet alleen om een hoge inzet van de leerlingen maar ook om veel ondersteuning vanuit de school. Je hebt je visagie diploma in de pocket en je kunt als visagiste in Zoetermeer en omgeving aan de slag. Waar moet je beginnen? Wat vinden klanten belangrijk en wat vind je als visagiste zelf het leukste om te verzorgen? Ook hier ga je mee aan de slag tijdens de visagie opleiding. Zodra je je diploma als visagiste hebt kun je ook echt aan de slag!

We zien je graag bij onze professionele visagie opleidingen!

WhatsApp chat