Word een make-up artist!

Opleidingen door docenten uit de praktijk. Zet jij ook samen met ons jouw eerste stappen in het vak van visagist?  Lees hier meer over de voordelen van onze opleidingen

R

Stagedag

Wil je als make-up artist aan de slag? Bij de allround opleiding geven wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen 1 van onze visagisten.

Begeleiding

Wij helpen je graag op weg om aan de slag te gaan als visagist. Niet alleen tijdens maar ook na de opleiding.

Gratis masterclass

Heb jij de opleiding afgerond? Dan kan je bij ons gratis een masterclass van Make-up Studio volgen.

Goed bereikbaar

Je kunt bij ons gratis parkeren en de bushalte is op 50 meter afstand.

Welke visagie opleiding past het beste bij jou?

Visagie opleidingen om direct als visagiste aan de slag te gaan

Door onze 10 jaar lange ervaring als agentschap werken en denken wij vanuit de praktijk. Onze docenten worden gekozen met deze zelfde gedachte en ook de lesstof laten wij meegaan met de trends maar vergeten zeker niet de basistechnieken. Wij weten waar klanten naar op zoek zijn en hoe we dit kunnen overbrengen aan (student) visagisten. Wij leren je niet alleen de technieken maar geven je ook tips hoe je als visagist aan de slag kunt. Wij helpen bij het ontwikkelen van snelheid, creatief denken, snel kunnen schakelen en je mag meelopen met een ervaren visagist!
Door onze Agency weten wij precies waar klanten naar op zoek en belangrijk vinden bij het boeken van een visagiste. Wij maken je echt klaar om als visagiste aan de slag te gaan na onze visagie opleidingen!

Waarom onze academy?

  • Maximaal 10 leerlingen per klas
  • Gratis masterclass Make-up Studio
  • Persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding
  • Portfolio opbouw met professionele fotograaf
  • Geen inschrijfgeld
  • Inclusief lunch!

Tijdens onze visagie opleidingen werken we met Make-up Studio

Al jaren werken onze visagisten o.a. met het merk Make-up Studio, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Wij hebben voor Make-up Studio gekozen tijdens onze opleidingen omdat het een top merk is. Ook is het fijn om met 1 vast merk te werken tijdens de visagie opleidingen, zo kan je makkelijk en snel schakelen als je een ander resultaat wilt. Make-up Studio is niet alleen een begrip in Nederland maar wereldwijd. Hoge kwaliteit, gaat mee met de trends en er zit veel pigment in de producten. Via onze school krijg je direct een pasje waarbij je als student 20% korting kan krijgen bij aankoop van producten van Make-up Studio. Dit kan in de winkel in Amsterdam of online. (de school heeft hier geen belang bij maar is een service naar studenten) Uiteraard ben je als student en visagist nieuwsgierig naar andere merken en niet gebonden aan een merk. Onze docenten zullen zeker ook tips en trucs meenemen in hun lessen wat betreft andere merken.

Gratis visagie Masterclass

Gefeliciteerd, je hebt de Allround Visagie opleiding of de Visagie Plus opleiding afgerond!
En nu? Tijdens onze lessen geven we je zoveel mogelijk informatie mee om als visagiste aan de slag te gaan na het behalen van je diploma. Maar omdat wij zoveel mogelijk kennis geven leuk en heel belangrijk vinden krijgen degene die deze opleidingen hebben afgerond een gratis Masterclass van ons. We kijken per seizoen waar vraag naar is en welke looks er mode zijn. Wij huren een visagiste van Make-up Studio in en zij komt de Masterclass verzorgen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en leer je nog meer materialen kennen.

Een unieke mogelijkheid tijdens visagie opleidingen.

Gratis visagie masterclass
Daarom Beauty Bureau visagie opleidingen

Daarom Beauty Bureau Academy!

Je denkt er over om en visagie opleiding te gaan volgen maar je hebt nog een aantal vragen? Of je twijfelt welke school je moet kiezen? Omdat wij denken dat we veel pluspunten hebben en echt uniek zijn voor de cursisten die als visagiste aan de slag wil gaan hebben we onze pluspunten op een rijtje gezet. Daarom Beauty Bureau!

Wij vinden goede begeleiding en persoonlijke aandacht belangrijk. Heb je vragen of loop je ergens vast tijdens de visagie opleiding? Je kunt uiteraard bij je docent terecht maar ook bij het begeleidende team. Zo haal je alles uit je opleiding en kan je de doelen halen die wij maar ook jij verwacht. Je bent na de vak opleiding helemaal klaar om als visagiste aan de slag te gaan!

Allround Visagie vakopleiding

Daar ons ruim 10 jaar lange ervaring in de Visagie branche hebben wij een mooie selectie van visagie opleidingen samengesteld. We hebben er over nagedacht wat echt belangrijk is om als visagiste aan de slag te gaan of waar klanten naar vragen als je bijvoorbeeld een eigen salon hebt.
De theorie ontwikkelen wij zelf zodat het mooi bij de praktijk aansluit. Ook stellen we deze elk jaar weer bij en zitten wij niet vast aan gedateerde informatie doordat we alles zelf ontwikkelen.
Met onze diploma´s en certificaten kan je als visagiste aan de slag in de beauty branche. Denk aan werken bij televisie, fotoshoot, commercials, films, visagie workshops etc.

Lees alle informatie over onze visagie opleidingen of bel ons!

WhatsApp chat