Visagist, van passie naar beroep!

Is visagie je passie en wil je niets liever dan daar je beroep van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Beautybureau Academy opent in 2018 zijn deuren en biedt dé allround opleiding voor aankomende visagisten. Met docenten, kennis en ervaring uit de praktijk.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Beautybureau Agency

Vanuit de jarenlange ervaring en expertise van de Beautybureau Agency is het onze wens kennis en ervaring door te geven. De Agency is al meer dan 10 jaar toonaangevend in de beautybranche en zet visagisten in bij bedrijven voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en fotoshoots, en evenementen zoals de Keukenhof en de Gaypride.

Van school naar praktijk

Bij de Academy vinden wij het belangrijk je klaar te stomen voor de praktijk. Dit doen wij tijdens de opleiding met oefeningen zoals het maken van facecharts en moodboards. Maar ook met informatieve lessen door een gastdocent. Wat houdt het werk als freelance visagist in? en hoe kom ik aan werk? Dit komt allemaal aan bod!

Visagist, niet zomaar een beroep

Visagist is een creatief beroep, waarin je vaak zelfstandig werkt. En ook vaak als freelancer aan de slag gaat. Daar komt veel bij kijken. Naast je technieken en kennis van make-up is het dus ook belangrijk dat je weet wat je te wachten staat als je klaar bent met de opleiding. Visagist is een dynamisch en afwisselend vak en er is altijd vraag naar goede visagisten! Wij begeleiden onze studenten tijdens en na de opleiding met het profileren op de markt en het vinden van werk.

Spreekt dit je aan? Dan zien we jou graag bij de Beautybureau Academy!

WhatsApp chat