Freelance visagiste of hairstyliste

Een visagist en/of hairstylist is op freelance basis in te huren voor een dag of dagdeel. Ook is een langere periode mogelijk. Dit kan zijn voor een evenement, bedrijfsfeest, promotie of fotoshoot. Een freelance professional neemt alle zorg uit handen voor een bepaalde opdracht. Vakbekwaam en geheel zelfstandig op locatie.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Visagie en haarstyling voor evenement of feest

Een visagiste kan worden ingezet voor veel gelegenheden. Al dan niet gecombineerd met haarstyling. Denk bijvoorbeeld aan een evenement of bedrijfsfeest. Een visagist verzorgt make-up touch ups voor de gasten als onderbreking tijdens een zakelijk event of als extra beleving tijdens een feest. Ook is professionele visagie een ‘must’ bij een fotoshoot. De juiste make-up scheelt veel extra werk voor de fotograaf en het zorgt voor meer zelfvertrouwen en een betere uitstraling bij het model.
Ga je trouwen? Ook dan is een freelance visagiste in te huren voor het verzorgen van jouw bruidsmake-up en bruidskapsel!

Beautyteam door heel Nederland

Wij zetten visagisten en haarstylisten in op locatie door heel Nederland. Voor iedere opdracht schakelen wij de best passende freelancer in. Ook is het mogelijk meerdere professionals tegelijk in te zetten voor een evenement of feest. Ons beautyteam is enthousiast, flexibel en ervaren!

Ons team bestaat naast visagisten en hairstylisten ook uit nagelstylisten, barbiers en stoelmasseurs.

Meer informatie? Wij zijn onderdeel van Beautybureau: https://www.beautybureau.nl/make-up-promoties-3/

WhatsApp chat