Workshop gellak basis

Wil je op een goede en professionele manier gellak leren aanbrengen? Op je eigen nagels of als professional tijdens je werk? Volg dan de workshop gellak en leer de juiste technieken om de gellak vakkundig aan te brengen op de natuurlijke nagels. In deze ééndaagse workshop leer je alle tips en tricks!

Vakkundig gellak aanbrengen

Ben je werkzaam als nagelstyliste, schoonheidsspecialiste of kapper en wil je graag meer allround worden?
Dan is deze workshop geschikt voor jou!
Gellak op de natuurlijke nagels is erg populair. De nagels beschadigen niet, er is weinig tot geen vijlwerk en de nagels blijven 2 tot 3 weken perfect gelakt!
Zeer geschikt als extra dienst in je salon.

Maar deze workshop is ook bedoeld voor diegenen die dit graag willen leren aanbrengen op de eigen nagels of bij familie, vrienden en kennissen.

Tijdens deze workshop leer je het goed ‘preppen’ (voorbereiden) van de nagels op een goede hechting van de gellak. Ook wordt aandacht besteed aan het verzorgen van de nagelriemen, vijltechnieken en natuurlijk het op de juiste manier lakken van de nagels met een basecoat, kleurgel en topcoat.
We sluiten de workshop af met een stukje uitleg over de nabehandeling van de nagels. Er wordt verteld hoe je de gellak kunt verwijderen en weer opnieuw kunt aanbrengen na een aantal weken. 

gellak workshop

Meer klanten in je salon met gellak

Wil je ook meer klanten in je salon en je diensten uitbreiden?
Volg dan de ééndaagse workshop om te ervaren of gellak aanbrengen iets voor jou is.
Met de juiste materialen en kennis is dit goed aan te leren en zorgt het voor uitbreiding en meer variatie in je werk.

Gellak op de eigen nagels aanbrengen

Deze workshop is ook heel geschikt als je gellak wilt leren aanbrengen op je eigen nagels. 
Als je niet iedere 2-3 weken een nagelsalon wilt bezoeken en het leuk vindt hiermee bezig te zijn, is het prima aan te leren de gellak zelf aan te brengen. Wij leren je stap voor stap hoe je dit op de juiste manier doet zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. En je leert tijdens de workshop hoe de gellak het langste mooi blijft op de nagels, zonder ‘bladderen’.

Tijdens de workshop worden alle materialen ter beschikking gesteld om mee te werken.

WhatsApp chat