Masterclass make-up of haarstyling

Omdat inspelen op de nieuwste trends en op de hoogte blijven van nieuwe producten en technieken onmisbaar is als visagist en/of hairstylist, bieden wij regelmatig een masterclass aan op het gebied van visagie of haarstyling. Zo kun je je kennis uitbreiden of opfrissen!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Ontwikkel jezelf met een masterclass hairstyling

Ben je werkzaam als visagist en wil je graag meer allround worden?
Dan is deze masterclass geschikt voor jou! Je krijgt meer opdrachten als je zowel de make-up als het kapsel van een model kunt verzorgen. Zo hoeft de klant of opdrachtgever maar één professional te boeken. Dat scheelt tijd én werkt prettiger.
Tijdens deze masterclass leer je föhnen, krultechnieken en er komen 2 opsteekkapsels aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan het goed preppen van het haar en een mooie afwerking met diverse producten.

Blijf jezelf verbeteren met een masterclass visagie

Als visagist is het belangrijk je te blijven ontwikkelen. Trends veranderen en producten verbeteren. Zorg dus dat je goed op de hoogte blijft in je vakgebied.
Daarom hebben wij deze masterclass ontwikkeld. Daarnaast komt in de masterclass visagie snel en efficiënt werken aan bod. Je leert hoe je goed op tijd kunt werken zonder een tijdsdruk te ervaren. Ook trainen we op diverse technieken, zoals op de juiste manier blenden en snel een goede basis zetten voor een perfect egale huid.

masterclass hairstyling visagie

Waarom een masterclass?

De masterclass is bedoeld voor oud studenten en beginnend visagisten die klaar zijn met de opleiding maar zichzelf willen blijven ontwikkelen. 
Door het volgen van een masterclass kun je je technieken blijven oefenen en verbeteren en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche.

Ook voor visagisten die willen uitbreiden met bijvoorbeeld hairstyling is een masterclass geschikt. Zo kun je beginnen met het leren van de basistechnieken en ontdekken of het iets voor je is om mee verder te gaan. 
Ook kun je met deze opgedane basiskennis al eenvoudige haarstyling verzorgen voor bijvoorbeeld een fotoshoot.

WhatsApp chat