Ontdek welke visagie opleiding bij jou past

Je wilt gaan werken als visagist en een opleiding gaan volgen, maar hoe maak je de juiste keuze?
Wij vertellen je graag meer over de kracht van de Beautybureau Academy.
Waarom bij ons? Omdat de Academy tot stand is gekomen vanuit de praktijk. Wij geven onze kennis en ervaring door. Ook richten wij ons op persoonlijke aandacht en begeleiding, tijdens en na de opleiding.

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Praktijkgericht

De docenten bij de Academy komen vanuit de praktijk en zijn zelf ook nog steeds werkzaam in het visagievak. Zij delen hun ervaring graag met jou! Zo wordt er naast het leren van alle aspecten van de visagie ook aandacht besteed aan het maken van facecharts, aan werken op snelheid en wordt je verteld wat je allemaal kunt verwachten bij het werken tijdens freelance opdrachten.

Aandacht en begeleiding

De groepen bestaan uit maximaal 10 studenten. Zo is er genoeg begeleiding, en kan de docent goed bijsturen op verbeterpunten. Er is genoeg tijd en aandacht voor vragen en extra herhaling of oefening.

Professioneel

De opleidingen zijn heel praktijkgericht. Zowel de lespakketten als ook het theoriemateriaal is volgens de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Ieder jaar wordt dit opnieuw bekeken en weer up-to-date gemaakt.

Met lunch

Om elkaar goed te leren kennen en ervaringen uit te kunnen wisselen, zijn de opleidingen verzorgd inclusief lunch. Wij vinden het leuk én belangrijk net die extra luxe en aandacht te bieden.

Waarom visagie opleiding bij ons?
Waarom visagie opleiding bij ons?

Open dagen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een kijkje nemen bij onze Academy, je vragen stellen aan de docenten en de materiaalpakketten zien?
Dan hopen we je te ontmoeten tijdens één van de open dagen. Deze worden gehouden op: donderdag 15 november 2018 van 19.00 tot 21.30 uur en zondag 25 november van 13.00 tot 15.30 uur.

Ook is er dan de mogelijkheid tot inschrijven, want vol is vol. Kun je niet wachten om van je passie je beroep te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Heel graag tot snel!

WhatsApp chat