2-daagse visagiecursus voor tienermeiden

Is het je droom om visagiste te worden en kun je niet wachten tot je een opleiding kunt gaan volgen? Wij bieden een korte visagiecursus van een weekend om alvast kennis te maken met het visagievak. Je leert de basistechnieken van de visagie en kunt ook al lekker creatief zijn met bijvoorbeeld smokey eyes.
Als je jong bent en naast je school al heel graag meer wilt leren over de visagie, dan is deze weekendcursus wat voor jou!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Geef je tienerdochter een visagiecursus cadeau

Heeft je jonge dochter het alleen maar over make-up, kijkt ze make-up tutorials en geeft ze haar zakgeld uit aan de nieuwste make-up trends?
Verras haar met een visagiecursus in het weekend. Voor jonge meiden is dit een hele leuke kennismaking met het visagievak. Ze volgen 2 dagen in een weekend les en oefenen beide dagen op een model. Ze leren bijvoorbeeld een dagmake-up en een avondmake-up aan te brengen en ze maken een smokey eyes look.

Visagiecursus met kleine groepen

Op dit moment wordt er les gegeven aan groepen van maximaal 5 leerlingen in verband met de RIVM corona maatregelen.
Wij werken altijd met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht en begeleiding is.

Droomt je dochter van een toekomst als visagiste? Dan is deze weekendcursus visagie een geweldig cadeau en een hele leuke ervaring!

 

 visagiecursus tieners

Visagiecursus voor jonge meiden

Deze 2-daagse visagiecursus in één weekend is ideaal om kennis te maken met het visagievak en te ontdekken of je het leuk vindt anderen op te maken.
Allebei de lesdagen oefen je op een model, die je zelf meeneemt.
Je leert meerdere make-up looks en ook shapen & highlighten en werken met nepwimpers.

Tijdens de lessen mag je make-up kwasten, materialen en make-up producten van school gebruiken. Je hoeft dus zelf niets aan te schaffen of mee te nemen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de weekendcursus of één van de andere korte cursussen bij onze Academy?
Neem dan gerust contact met ons op of bezoek een open avond.

 

WhatsApp chat