Wenkbrauw workshop bij onze Academy

Bij inschrijving tijdens onze open dagen kregen de studenten een gratis wenkbrauw workshop ‘perfect brows’ cadeau! Een aantal leerlingen hebben inmiddels de eyebrow workshop gevolgd. Vanaf het begin goede, strakke en mooie wenkbrauwen zetten is heel belangrijk, én leuk om te leren!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Perfecte wenkbrauwen zetten

Als make-up artist is goede kennis van ‘browstyling’ onmisbaar! Tijdens de workshop leerden onze studenten alles over het belang van mooi verzorgde wenkbrauwen.

Aan bod kwam:

  • theorie van de wenkbrauw
  • het opmeten van de wenkbrauw
  • epileren
  • perfect aanbrengen van wenkbrauw make-up met diverse producten

Het was leuk en leerzaam om te zien hoe belangrijk goed gevormde wenkbrauwen zijn. Dit betekent veel oefenen voor onze studenten!

Brow expert tijdens je visagie opleiding

Tijdens de workshop ontvingen de studenten veel tips en tricks op wenkbrauw gebied en zij leerden wanneer en hoe de verschillende wenkbrauw producten te gebruiken.
Er werd gewerkt met de nieuwste producten van Make-up Studio, het kwaliteitsmerk waar de studenten gedurende de hele opleiding mee werken en waar ook de lespakketten mee zijn samengesteld.
Deze workshop was een mooie aanvulling op de lessen, omdat er specifiek werd geoefend op het onderdeel wenkbrauwen. Dit komt goed van pas en kan nog veel worden toegepast tijdens het vervolg van de visagie opleiding.

Wil je ook meer leren over het visagie vak en heb je interesse in het volgen van een korte visagie cursus of uitgebreide vakopleiding? Bekijk dan ons aanbod of bezoek één van onze open dagen!

wenkbrauw workshop
WhatsApp chat