Aan het werk als visagist

Denk jij erover een visagie opleiding of visagie cursus te gaan volgen? Wil je alles te weten komen over wat het inhoudt om te werken als professioneel visagist? Lees mee en ontdek hoe afwisselend en leuk het is om aan de slag te gaan als make-up artist!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

werken als visagist

Wat doet een make-up artist

Werken als visagist; wat houdt dit nu eigenlijk in? Een visagist is vaak werkzaam als freelancer en werkt mee aan allerlei verschillende opdrachten. Het leuke daarvan is dat geen week hetzelfde is. De opdrachten zijn heel divers en op allerlei verschillende locaties. Als visagist / make-up artist ben je dus heel zelfstandig en kun je zelf bepalen welke opdrachten bij je passen.

Verschillende visagie opdrachten

Wat voor soort opdrachten en werkzaamheden doet een visagist? Het visagie vak is heel breed. Je kunt bijvoorbeeld achter de schermen werken bij tv, film, commercials en fotoshoots. Of make-up advies geven in een parfumerie of warenhuis. De opdrachten zijn erg afwisselend en steeds op andere locaties en met andere opdrachtgevers en klanten.
Er zijn ook visagisten die een eigen locatie hebben zoals een salon, en voor aankomende bruiden de bruidsmake-up verzorgen.
Je kunt dus zelf bepalen welke richting je op wilt en het is zeker ook leuk om veel verschillende dingen te kunnen doen. Het werken als make-up artist is nooit saai!

Visagie opleiding volgen?

Wil je ook graag aan de slag als professioneel make-up artist? Wij verzorgen vakopleidingen visagie en daarnaast ook kortere visagiecursussen.
Zo kun je kennismaken met de visagie of een allround opleiding kiezen waarna je meteen aan het werk kunt gaan als visagist.
Je wordt bij ons opgeleid in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk en weten precies wat belangrijk is om jou te leren!
Naast alle visagie technieken, kleuren- en productkennis, leer je ook wat er allemaal bij komt kijken als je op freelance basis gaat werken. Hoe kom je aan leuke opdrachten en hoe ga je goed voorbereid aan het werk als visagist?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan één van onze open dagen

werken als visagist
WhatsApp chat