Visagist op locatie voor winkelpromotie

Een visagiste in de winkel zorgt voor een succesvolle promotie van de winkel of een bepaald merk wat extra aandacht verdient. De klanten kunnen plaatsnemen op de stoel bij de visagiste voor een make-up touch up of make-up advies. Dit is echt een beleving en maakt de promotie compleet!

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

Promotie van een product of merk

Bij een nieuw merk of product in de winkel kan een visagiste dit extra onder de aandacht brengen door een klant ter plekke de producten te laten zien en ervaren. De klant kan plaatsnemen bij de visagiste voor uitleg en advies en kan alle vragen stellen. Ook ziet de klant direct wat het product doet en hoe het aanvoelt. Daarbij is het een ontspannend moment om de klant mee te verwennen. Dit zal zeer worden gewaardeerd en worden onthouden!

Visagist bij speciale gelegenheden

Wij zetten visagisten in door heel Nederland op locatie. Tijdens speciale dagen, zoals de kerstperiode, Valentijnsdag of Moederdag, geeft de visagiste extra aandacht aan het winkelend publiek door make-up advies of een mooie feestelijke make-up. Niet gericht op de verkoop maar op klantenbinding. Of nog beter, allebei!

Tip: naast visagisten zetten wij ook graag een barbier of nagelstyliste in voor dit soort promoties of feestelijke dagen.

Meer informatie? Wij zijn onderdeel van Beautybureau: https://www.beautybureau.nl/make-up-promoties-3/

WhatsApp chat