Visagie opleidingen vanuit de praktijk

De visagie opleidingen bij de Beauty Bureau Academy zijn ontwikkeld vanuit onze kennis en ervaringen in de praktijk. Daardoor bieden wij goede begeleiding richting die praktijk. Want hoe vind je na het behalen van je diploma werk als professioneel visagist?

Contact opnemen?

T: 085-070 25 80
M: academy@beautybureau.nl

visagist werken op locatie

Opleiding tot  visagist

Tijdens de visagie opleiding leer je alle technieken en vaardigheden van het visagie vak. Je leert de verschillende make-up looks van dagmake-up en avondmake-up tot smokey eyes en catwalk make-up. Ook ontwikkel je kennis over het gebruik van kleuren en het werken met verschillende huidtypes en oogvormen. Tijdens de lessen trainen we je ook op snelheid zodat je tijdens opdrachten snel genoeg kunt werken. 

Begeleiding naar de praktijk

Als visagist werk je vaak als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Tijdens de visagie opleiding leer je wat er allemaal bij komt kijken om freelance te werken en hoe je je kunt presenteren op de arbeidsmarkt. Zo bouw je tijdens de opleiding onder begeleiding van de docent een professioneel portfolio op. Ook wordt aandacht besteed aan het vinden van leuke opdrachten en je goed voorbereiden op opdrachten. Tijdens de opleiding kun je een dag meelopen met een ervaren visagist en zo al leren hoe het werken op locatie is.

Word klaargestoomd voor het visagie vak!

Wil jij ook graag gaan werken als freelance visagist en ben je op zoek naar de visagie opleiding die bij jou past?
Wij zijn al meer dan 10 jaar een succesvol agentschap voor visagisten en van daaruit de academy met visagie opleidingen gestart.
Wij  verzorgen allround visagie opleidingen en daarnaast ook korte visagiecursussen. Onze docenten komen zelf ook uit de praktijk en weten als geen ander wat belangrijk is om jou te leren! Het is erg waardevol dat zij hun kennis vanuit de praktijk met jou delen zodat je goed voorbereid van school komt. Je weet goed wat je te wachten staat en wat je er zelf allemaal aan kunt doen om leuke opdrachten te vinden. 

Tijdens de opleiding heb je een coach die jou helpt en waar je altijd terecht kunt. Bijvoorbeeld bij het opbouwen van je portfolio of bij de stage dag met één van onze ervaren visagisten. Ook na de opleiding kun je nog een beroep doen op je persoonlijke coach als je op zoek gaat naar werk.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bezoek dan één van onze open dagen!

visagist werken op locatie
WhatsApp chat